239088
Książka
W koszyku
Przewodnik po najważniejszych badaniach z zakresu jakości i wartości odżywczej wybranych towarów spozywczych. Autorzy skupili się w tej książce m. in. na metodach badania następujących grup towarów spozywczych : mięsa, podrobów i przetworów ; tłuszczów roślinnych i zwierzęcych ; przetworów zbożowych ; warzyw i owoców.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 664 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych i norm przy rozdziałach. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów wydziałów towaroznawstwa oraz zarządzania i inżynierii produkcji uczelni ekonomicznych, uczelni rolniczych i przyrodniczych oraz różnych uczelni technicznych.
Uwaga dotycząca finansowania
Wydanie publikacji finansowane przez Akademię Górniczo-Hutniczą im. Stanisława Staszica w Krakowie (dotacja celowa na prowadzenie badań naukowych, służących rozwojowi młodych naukowców).
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej