241100
Książka
W koszyku
Kucharz & gastronom : vademecum / [współaut. Elżbieta Biller et al.]. - Wyd. 3 uaktualnione. - Warszawa : Wydawnictwo Rea, 2012. - 669, [11] s., [5] s. tabl. kolor. : il. ; 30 cm.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Inny tyt: Vademecum kucharz & gastronom
Uwaga ogólna
Na s. tyt. i okł.: Vademecum kucharz & gastronom.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Podręcznik dla kucharzy, kierowników żywienia, właścicieli restauracji, a także młodych adeptów szkół gastronomicznych.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej