239203
Książka
W koszyku
Nic tak nie wyzwala smaków, jak grillowanie - najstarsza na świecie i najbardziej rozpowszechniona technika pieczenia. Aromatyczny dym wzmaga intensywność doznań smakowych w stopniu nieosiągalnym dla innych metod pieczenia. Grillowanie może być także widowiskiem - osoba stojąca przy grillu jest jednocześnie gospodarzem, wytrawnym kucharzem oraz showmanem.
Status dostępności:
Wyp. 87 (Trawiasta)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: How to Grill, 2001
Uwaga ogólna
Na okładce podtytuł: Steven Raichlen radzi jak: grillować różne produkty od szparagów po ziemniaki, od homara po płoć, od karkówki po całe prosię, wędzić, piec na rożnie i na rozżarzonych węglach, kontrolować żar i utrzymywać właściwą temperaturę, peklować i przyprawiać różne gatunki mięsa, przygotowywać sosy i desery, zgromadzić odpowiednie akcesoria i opał.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej