239231
Status dostępności:
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Wyp. 87 (Trawiasta)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 616 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Food allergies, 2000
Uwaga ogólna
Na okładce podtytuł: Jak wykrywać i leczyć wszystkie postaci alergii pokarmowych : jak rozpoznać, na co jesteś uczulony i wyeliminować to ze swojej diety : co robić, jeśli jesteś uczulony na więcej niż jeden składnik diety, jakie objawy, dolegliwości i schorzenia mogą być skutkiem alergii pokarmowej, jakie produkty mogą powodować alergię, jak sprawdzić, czy jesteś uczulony na jakiś produkt : propozycje całodziennych jadłospisów dla alergików według najnowszych osiągnięć nauki.
Uwaga dotycząca indeksów
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej