Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
nieokreślona
(1)
Placówka
Czytelnia (Trawiasta)
(1)
Autor
Szulc Agata (1965- )
(1)
Rok wydania
2020 - 2025
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Lekarze rodzinni
(1)
Psychiatrzy
(1)
Temat
Dietetyka
(1)
Emocje podstawowe
(1)
Leczenie otyłości
(1)
Odżywianie
(1)
Otyłość
(1)
Psychoterapia
(1)
Uczucia
(1)
Zaburzenia odżywiania
(1)
Zachowanie żywieniowe
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
Psychologia
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Emocje a jedzenie / pod redakcją Agaty Szulc. - Wydanie drugie (3 dodruk). - Warszawa : Medical Education Grupa Wydawnicza, 2024. - 156 stron : ilustracje ; 24 cm.
(Monografia)
Na okładce podtytuł: poradnik lekarza praktyka.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
O dostępność zapytaj w bibliotece.: sygn. 616 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej